Handige websites over vastgoed

 • Vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) Op deze website kunt u de ROZ model huurovereenkomsten met betrekking tot woon-, winkel- en kantoorruimte en autoboxen downloaden.

 • CBS/bereken hier uw huurprijsindexering

  Deze website biedt een huuraanpassingsmodule voor een directe berekening van de gewijzigde huurprijs. Het Centraal Bureau voor de Statistiek is in Nederland de instantie waar de verzameling, bewerking en publicatie van de statistieken ten behoeve van overheid, wetenschap en bedrijfsleven zijn gecentraliseerd.

 • Huurprijs indexeren moeilijk?
  Het indexeren van de huurprijs voor een kantoor- of een winkelruimte wordt over het algemeen maar lastig gevonden. Met de Stap-voor-Stap Methode van Rebell Vastgoed wordt het je allemaal duidelijk. Kijk de video en voer de berekening uit op de CBS -site.

 • Vastgoedmarkt

  Vastgoedmarkt brengt u dagelijks op de hoogte van internationaal, nationaal en regionaal vastgoednieuws, analyses, achtergronden en opinies.

 • PropertyNL

  PropertyNL biedt onafhankelijke research & tools voor vastgoedprofessionals. Behalve leverancier van informatie over alle aspecten van het vastgoed richt PropertyNL zich met haar producten en diensten op de vastgoedprofessional in Nederland en Europa.

 • Vastgoedjournaal

  Vastgoedjournaal is een online platform voor de vastgoedsector en heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de vastgoedmarkt.

 • Funda in business

  Deze website is specifiek voor bedrijfsonroerend goed. Het zoeken naar verschillende vormen van bedrijfshuisvesting staat hier centraal (bedrijfsruimte, kantoren, horeca, winkelruimte of bouwgrond). Funda in business heeft het grootste aanbod in zakelijk vastgoed en is daarmee de nummer 1 in bedrijfshuisvesting. Voor ondernemers en organisaties die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting biedt funda in business uitgebreide zoekfuncties.

 • NRVT

  Het NRVT registreert vastgoedtaxateurs op persoonlijke titel en zorgt voor eenduidige gedrags- en beroepsregels en reglementen voor de vier Kamers (Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk en Agrarisch Vastgoed, Wonen en WOZ). Het NRVT houdt daarbij toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels en reglementen en garandeert daarmee de kwaliteit van de geregistreerde taxateurs.

 • Onafhankelijke Taxateurs Nederland
  Onafhankelijke Taxateurs Nederland (OTN) staat voor het onafhankelijk taxeren van zowel roerende als ook onroerende zaken voor bedrijfseconomische en verzekeringsdoeleinden. Wij dienen geen andere belangen dan het uitbrengen van de correcte taxatie voor onze opdrachtgevers.