Amersfoort, Beeldschermweg 4

OBJECT
Te huur: bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte is een zelfstandig onderdeel van het self storage bedrijf Boxx Opslag. Door het openen van een tweede vestiging in Amersfoort en toekomstige nieuwbouwplannen op deze locatie is de bedrijfsruimte beschikbaar gekomen voor een periode van max. twee jaar.

WAAR IS HET OBJECT GELEGEN?
De bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van Amersfoort, het middelpunt van Nederland en daarmee een aantrekkelijke thuisbasis.

De Hoef is een gemengd kantoren- en bedrijventerrein dar grotendeels in de jaren ’90 is ontwikkeld. Dit maakt het gebied “De Hoef” tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. De strategische ligging met OV-voorzieningen en aansluiting op snelwegen, maken het een uitstekende locatie.HOE IS DE BEREIKBAARHEID?
Eigen vervoer
De bereikbaarheid is optimaal. De locatie ligt nabij het verkeersknooppunt Hoevelaken (op 5 auto-minuten) van de rijkswegen A1 (Amsterdam – Osnabrück) en A28 (Groningen – Utrecht), waardoor het object makkelijk te bereiken is vanuit het hele land.

Openbaar vervoer
Het NS-station Amersfoort Schothorst is op circa 14 minuten lopen gelegen, waar vandaan zeer regelmatig treinen vertrekken in de richtingen van Utrecht en Zwolle. Vanaf het Centraal Station Amersfoort zijn er directe verbindingen naar Amsterdam, Schiphol, Groningen en Utrecht.

WAT HUUR IK?
Bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 1.280 m² vvo en 5 parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Het vermelde metrages is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

HOE WORDT HET OPGELEVERD?
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief:

  • vrije hoogte ca. 6,5 m
  • Tl-verlichting
  • betonnen vloer
  • afsluitbaar hek
  • elektrische bedienbare bedrijfsdeur op maaiveldniveau
  • camerabewaking


WELKE DIENSTEN KRIJG IK GELEVERD EN WAT KOST DAT?
De servicekosten bedragen € p.m. per m² per jaar excl. BTW.

WAT IS DE HUURPRIJS?
€ 77,50 per m² per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

IS ER BTW VERSCHULDIGD?
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HOE LANG KAN IK HUREN?
Huurperiode van twee (02) jaar. Verlengingen in overleg.

HOE LANG IS DE OPZEGTERMIJN?
In overleg nader te bepalen.


WANNEER WORDT DE HUURPRIJS GEÏNDEXEERD?
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

WAT IS DE BESTEMMING?
Raadpleeg hiervoor www.ruimtelijkeplannen.nl

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

MOET IK EEN ZEKERHEIDSSTELLING AFGEVEN?
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze zekerheidsstelling dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht.

Bij al het aanbod geldt:
– geldbedragen zijn excl. BTW
– een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW
– aanvaarding in overleg
– de huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)