Amersfoort, Heliumweg 10

OBJECT
Op goed bereikbare locatie gelegen nieuw te bouwen distributiehal. De geplande oplevering is het derde kwartaal van 2023. In dit stadium kunt u uw speciale wensen nog kenbaar maken.

LIGGING
Bedrijventerrein Isselt ligt in het westen van Amersfoort en wordt doorsneden door de provinciale weg N199. Isselt grenst aan de Eem en heeft een eigen haven. Het terrein is ontwikkeld in de jaren ’60 tot en met ’80 en is bruto circa 200 hectare groot. Grote bedrijven op Isselt zijn onder meer BVA Auctions, PON Audi/VW, Serva, Gamma en Praxis. Bedrijventerrein Isselt is het grootste en oudste bedrijventerrein van Amersfoort.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 7.200 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond. De oppervlakte van het kantoorgedeelte is in onderling overleg nader te bepalen. Deelverhuur is bespreekbaar.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein  

VOORZIENINGEN
De ruimte zal als volgt worden opgeleverd:
• In het werk gestorte gewapende betonnen vloer
• Vrije hoogte circa 12,20 meter
• Acht loading docks
• Twee elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveldniveau
• Afsluitbaar terrein middels hekwerk

HUURTERMIJN
In overleg te bepalen

SERVICEKOSTEN
N.O.T.K.

HUURPRIJS
N.O.T.K.
exclusief omzetbelasting

Bij al het aanbod geldt:
– geldbedragen zijn excl. BTW
– een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW
– aanvaarding in overleg
– de huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)