Utrecht, Australiëlaan 18

VERHUURD!


OBJECTOMSCHRIJVING
Te huur: royale bedrijfsruimte met kantoorruimte gelegen aan een doorgaande weg van de woonboulevard van Utrecht. Het object is ideaal geschikt voor ondernemers welke op de stad Utrecht zijn gericht, of juist voor ondernemers die centraal in Nederland gehuisvest willen zijn. Reeds gevestigde bedrijven in de directe nabijheid zijn diverse (inter)nationale (woning)retailers, waaronder IKEA, Prénatal en Kwantum. De medegebruiker van het object is Boxx Opslag.

WAAR IS HET OBJECT GELEGEN?
Op het bedrijventerrein zijn in de directe nabijheid onder meer (meubel)ketens als IKEA, Goosens, Prénatal en Coolblue gevestigd. Tegenover het object is het MBO Utrecht en de Herman Brood Academy gelegen. De omgeving heeft een ruim aanbod aan horeca en voorzieningen.


HOE IS DE BEREIKBAARHEID?
Eigen vervoer:
Het object is gelegen nabij de op- en afrit 17 van de rijksweg A12 (Den Haag- Arnhem), welke een directe ontsluiting biedt op zowel knooppunt Oudenrijn als knooppunt Lunetten. Hiermee is een goede bereikbaarheid van en naar alle richtingen gewaarborgd.

Openbaar vervoer:
Het bedrijventerrein is per openbaar vervoer goed bereikbaar middels busverbindingen en sneltram vanuit het Centraal Station Utrecht. De bushalte en tramhalte bevinden zich op loopafstand van het object.

Foto Australielaan 18 Utrecht


WAT HUUR IK?
Bedrijfsruimte, met kantoorruimte totaal groot totaal 1.320 m², en 5 parkeerplaatsen t.b.v. personenauto’s gelegen voor de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is onderverdeeld als volgt:

Ruimte                          Oppervlakte
Kantoor 1e verdieping    200 m²
Bedrijfsruimte hoog        560 m²
Bedrijfsruimte laag          560 m²
Totaal                                 1.320 m²

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.


HOE WORDT HET OPGELEVERD?
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief:

  • vrije hoogte begane grond ca. 7,10 m en 3,5 m *
  • Tl-verlichting
  • betonnen vloer
  • alarm
  • brandslanghaspels
  • camerabewaking
  • elektrische bedienbare bedrijfsdeur ( 3,5 x 4,5 m) op maaiveldniveau

* De bedrijfsruimte zal worden voorzien van een tussenvloer t.b.v. de verhuurder. Hierdoor wordt het eerste gedeelte van de bedrijfsruimte circa 7,1 m en het tweede gedeelte 3,5 m.


WELKE DIENSTEN KRIJG IK GELEVERD EN WAT KOST DAT?
De servicekosten bedragen € p.m. per m² per jaar excl. BTW.

WAT IS DE HUURPRIJS?
€ 85.000 per jaar.

IS ER BTW VERSCHULDIGD?
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HOE LANG KAN IK HUREN?
Huurperiode van één (01) jaar met verlengperioden van telkens éen (01) jaar.

HOE LANG IS DE OPZEGTERMIJN?
De opzegtermijn bedraagt 3 maanden voor het einde van een huurtermijn.


WANNEER WORDT DE HUURPRIJS GEÏNDEXEERD?
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten-prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

WAT IS DE BESTEMMING?
Raadpleeg hiervoor www.ruimtelijkeplannen.nl

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

MOET IK EEN ZEKERHEIDSSTELLING AFGEVEN?
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze zekerheidsstelling dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht.

Plattegrond Australielaan 20 Utrecht

Bij al het aanbod geldt:
– geldbedragen zijn excl. BTW
– een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW
– aanvaarding in overleg
– de huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)